Hi

Idag är jag lycklig eftersom att jag har startat en blogg, även om det bara är en början och ingen kommer att läsa mina inlägg så känns det som en rätt väg att gå. Jag lär mig på vägen. Ett steg i taget…👌🏻I början av året så började jag en inredningskurs och gjorde en plansch nu har jag gjort en planritning.

Intention: Gör det som får dig må bra!

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand, måla och att dansa. Jag och min kille har två katter, en Ragdoll Maja och en brittisk långhår Måns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ din dröm 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: