Eget sköljmedel

3 dl ättika 24%, 8 dl vatten, 8 droppar eterisk olja (citron)

Koka vattnet och låt svalna, häll i ättika o oljan. Blanda/skaka lätt inför varje tvätt. Vips eget sköljmedel med valfri doft.

Eterisk olja använder jag eteriska oljor (doterra) från Hanna Böhlin på instagram, bara naturliga tillsatser.

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand, måla och att dansa. Jag och min kille har två katter, en Ragdoll Maja och en brittisk långhår Måns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ din dröm 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: