Återhämtning🥰

Rabarberpaj med rabarber från pappas trädgård💕💚
🌿💚
När jag inte jobbar brukar jag ibland pyssla eller läsa. Idag har jag tagit hand om mig 🥰, sovmorgon och slappat till morden i Midsomer på tvn och skickat in belysningsuppgiften till inredningskursen 70 % avklarat nu, dessa kort gjorde jag 2018 inför bröllop och födelsedag🎈
💃egentid ikväll🥰

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand, måla och att dansa. Jag och min kille har två katter, en Ragdoll Maja och en brittisk långhår Måns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ din dröm 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: