Godmorgon🍂🍁🧡

Skönt att hösten kommer, tända ljus, mysa inne med film..det är som att det lugnar ned sig och man kan rå om sig själv mer. Självkärlek är viktigt..speciellt när allt kanske inte går som jag vill🍁🍂💛i helgen ska jag till min odlingslott och fixa inför hösten. Blev så glad när jag fick denna lott då jag trodde jag skulle få vänta i 2 år ca..🤗🌻💛plötsligt händer det..

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand, måla och att dansa. Jag och min kille har två katter, en Ragdoll Maja och en brittisk långhår Måns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ din dröm 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: