Taxtempo och snälldag

Idag är det taxtempo, sänkt tempo. Minska kraven, ser på en serie som heter Vera. En snälldag ”handle with care”. Bra bok för dig som är högkänslig som mig. Att rå om sig själv..Vad gör du för att rå om dig själv? 💚
Underbara😻♥️
♥️

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera till återbruk, miljötänk och inredning. Har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand fynd, intresserad av naturen. Följ min resa mot glädjen och lyckan. Bor med två katter en Ragdoll och en brittisk långhår. Följ ditt hjärta❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: