Målarkurs💚🎨🎆🌅💜

💜💚🍁🍂🧡💜
💜💚hösten är här🧡💜

Var på målarkurs ikväll. Trevligt o lära sig om färger och skuggning. Bilder kanske kommer framöver🖌💌 Jag målade av en lime, morot och målade också blommor med palettkniv🥕🍈🌹

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand, måla och att dansa. Jag och min kille har två katter, en Ragdoll Maja och en brittisk långhår Måns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ din dröm 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: