💛💚🧡

Fina, vackra mamma. Kollade igen bilder från din tid i vården och när du var liten. Har aldrig glömt dig och ditt härliga skratt. Ska försöka ta det med mig framöver🕯 😘
Tänder ett ljus för dig ikväll mamma, hälsa mormor, morfar och farfar❤️ kram Emma

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand, måla och att dansa. Jag och min kille har två katter, en Ragdoll Maja och en brittisk långhår Måns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ din dröm 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: