Lucka 2~ en grön jul

Mosshjärta💚
Du behöver: en galge som du formar till ett hjärta eller önskad form, mossa, blom tråd och ett snöre.
Vira mossan runt galgen fäst med blomtråd. Fäst ett snöre med rosett. Klart ✅
Tänkte visa lite enkla pyssel, julknäckebröd med ett rött snöre blir stämningsfullt och enkelt att göra.
Häng mosshjärtat i fönstret eller..
..som en dörrkrans

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand, måla och att dansa. Jag och min kille har två katter, en Ragdoll Maja och en brittisk långhår Måns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ din dröm 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: