Lucka 8~köp julklapparna second hand

Gillar att det blir ett cirkulärt kretslopp, det som kan återanvändas. Det finns fina saker second hand och det är roligt att få en unik gåva tänker jag, bättre för miljön. Exempelvis tillverkningen av ett par nya jeans behöver
11 000 liter vatten och 1,9 kilo kemikalier! Helt sjuka mängder. Det vattnet kan användas till en person i 10 år..

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand, måla och att dansa. Jag och min kille har två katter, en Ragdoll Maja och en brittisk långhår Måns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ din dröm 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: