Lucka 10~ soppåsestjärna

Ta en kartongkasse
Klipp ena sidan rektangulärt
Vik som ett dragspel
Klipp kanterna i önskad form
Fäst ett snöre på mitten
Klistra eller kläm ihop sidorna
Klart😍❣️
Den stora stjärnan är gjord med matavfallspåsar 8-10 påsar som klistras ihop och sedan klipps ena kanten på toppen till en spets, limma ihop varje påse men man kan också använda en klammer och fäst till slut ett band och häng upp🤗🌟

Julkram Emma 🌲

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand, måla och att dansa. Jag och min kille har två katter, en Ragdoll Maja och en brittisk långhår Måns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ din dröm 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: