KĂ€nslor💗

KĂ€nslor som kommer o gĂ„r. Idag saknar jag min mormor vĂ€ldigt mycket. Önskade att hon var hĂ€r, att vi kunde sitta o prata om vad som hade hĂ€nt med hennes vĂ€nner och familj. Hon ringde och frĂ„gade hur mina katter mĂ„dde, vi drack kaffe o lĂ€ste allers ihop. Saknar hennes vĂ€rme och omtanke. Underbara vackra mormor, min bĂ€sta vĂ€n.

Tacksam att alla Ă€r friska, har fina jobbarkompisar och fritid som jag trivs med. vĂ€nner och familj som bryr sig💞

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera till Ă„terbruk och hĂ„llbarhet. Har gĂ„tt en inredningskurs dĂ€r jag lĂ€rt mig allt frĂ„n moodboards till planritning. Jag Ă€lskar second hand fynd och jag Ă€r intresserad av naturen. Följ min resa mot glĂ€djen och lyckan. Bor med tvĂ„ katter en Ragdoll och en brittisk lĂ„nghĂ„r. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀ Följ ditt hjĂ€rta❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: