Lördag☀️🌱

Jag har snödroppar:) ❤️
Njuter i solen med en kaffe. Så tacksam för där jag är idag, stolt över mig själv.
Lyssnar idag på högkänslighetspodden med Malin och Ina, helt 👏🏻 underbart.
För att det ska finnas ljus måste det finns mörker då? Rädslor som kommer upp. Vad betyder ljuset i ditt liv för dig? Så bra tankar och frågor. Älskar djupa frågor.
Att visa vem du är för de du har runt dig för att de som också är som mig ska visa sig. Vad är viktigt i ditt liv? ❤️🙏🏻☕️

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand, måla och att dansa. Jag och min kille har två katter, en Ragdoll Maja och en brittisk långhår Måns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ din dröm 💚

2 reaktioner till “Lördag☀️🌱

  1. Hejsan! Kul att du vill följa mig i mitt bloggande av lite av varje, det är härligt att skriva av sig. Ser ut att bli sol idag och då skall jag sätta mig på altanen och läsa vad du skriver om… spännande.
    Ha en bra dag!
    Birgitta

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: