Syren 💜

Blommor till jobbet💜
Fantastiska dagar. Känner mig så tacksam🙏🏻💜 bad i vättern med fina människor, sol, blommor☀️🌷lyssnar på högkänslighetspodden med Malin o Ina 💜 finns dagar när det är som att vi vill gå i ide som en 🐻 känner igen mig där..
Solnedgång på koloni sollyckan
Majsan😻
Måns😻
Dahlia ”my love”💚tänker på mormor och mamma🌻. tacksam för den kärlek som ni gett mig🙏🏻❤️saknar er..

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera till återbruk och hållbarhet. Har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand fynd och jag är intresserad av naturen. Följ min resa mot glädjen och lyckan. Bor med två katter en Ragdoll och en brittisk långhår. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ ditt hjärta❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: