Syren 💜

Blommor till jobbet💜
Fantastiska dagar. Känner mig så tacksam🙏🏻💜 bad i vättern med fina människor, sol, blommor☀️🌷lyssnar på högkänslighetspodden med Malin o Ina 💜 finns dagar när det är som att vi vill gå i ide som en 🐻 känner igen mig där..
Solnedgång på koloni sollyckan
Majsan😻
Måns😻
Dahlia ”my love”💚tänker på mormor och mamma🌻. tacksam för den kärlek som ni gett mig🙏🏻❤️saknar er..

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand, måla och att dansa. Jag och min kille har två katter, en Ragdoll Maja och en brittisk långhår Måns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ din dröm 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: