sp瓣nnande

Squash p疇g疇r
Gurka friland

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera till 疇terbruk och h疇llbarhet. Har g疇tt en inredningskurs d瓣r jag l瓣rt mig allt fr疇n moodboards till planritning. Jag 瓣lskar second hand fynd och jag 瓣r intresserad av naturen. F繹lj min resa mot gl瓣djen och lyckan. Bor med tv疇 katter en Ragdoll och en brittisk l疇ngh疇r. Jag har en kolonilott, kallar den f繹r sollyckan儭 F繹lj ditt hj瓣rta歹

En tanke p疇 “sp瓣nnande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka p疇 en ikon f繹r att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  ndra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  ndra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  ndra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: