Myser🕯🍁🕯

Overnight oats,
peanutbutter, havregryn (kör glutenfritt, bra för magen), mjölk och chiafrön. Låt det stå över natten. Toppar med kokade bär imorgon. Supermumsigt:)
Grönt Te och c- vitamin, bra för magen och mot förkylningar🧡 tar varje dag d- vitamin droppar för o motverka depression under höstens mörka kvällar. 💛🕯
Alla Helgona, ska tända ljus på graven för de som gått bort och är väldigt saknade 💗🕯

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera till återbruk och hållbarhet. Har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand fynd och jag är intresserad av naturen. Följ min resa mot glädjen och lyckan. Bor med två katter en Ragdoll och en brittisk långhår. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ ditt hjärta❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: