Alla Helgona🕯🍁🙏🏻

Inlagda polkabetor, det var gott😁
Vaknade bland dessa två finingar idag😻
😻Daisy. Hälsade på i Aneby och satte ljus på gravarna och fikade igår
Virkat pannband
Lean on me when your not strong, I’ll be your friend, I help you carry on🎶🙏🏻

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand, måla och att dansa. Jag och min kille har två katter, en Ragdoll Maja och en brittisk långhår Måns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ din dröm 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: