SĂ„ in i Norden event 🧡 julavslutning med Jane jkp

Samsoe Samsoe
Tacksam för vinst frĂ„n sĂ„ in i Norden och samsoe samsoe💚 kvĂ€ll om hĂ„llbarhet för klĂ€der o hud. https://instagram.com/janejkpg?utm_medium=copy_link

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera till Ă„terbruk och hĂ„llbarhet. Har gĂ„tt en inredningskurs dĂ€r jag lĂ€rt mig allt frĂ„n moodboards till planritning. Jag Ă€lskar second hand fynd och jag Ă€r intresserad av naturen. Följ min resa mot glĂ€djen och lyckan. Bor med tvĂ„ katter en Ragdoll och en brittisk lĂ„nghĂ„r. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀ Följ ditt hjĂ€rta❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: