Odlingsbriketter 💚☀️

Vit rosenskära ska det bli iaf iår💚☀️och paprika 🫑 får se om jag får bättre lycka med odlingen i år..
Rekommenderar odlingsbriketterna så smidigt o behöver inte använda jord till en början 👌🏻när plantorna har två blad så ska de planteras om har jag fått höra.
Majsan 😻😘
Jag jobbar som sjuksköterska i hemsjukvården då är kaffe ett måste☕️ mellan såromläggningar och provtagningar

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand, måla och att dansa. Jag och min kille har två katter, en Ragdoll Maja och en brittisk långhår Måns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ din dröm 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: