Emmasvackrating💚🍀~om mig

💚Emmas vackra ting💚

Pyssel, återbruk, hållbarhet

Om mig

Emmasvackrating

2020 startade jag min blogg då var jag lycklig eftersom att jag hade startat en blogg. Kände då att även om det bara är en början och ingen skulle läsa mina inlägg så kändes det som en rätt väg att gå. Jag lär mig på vägen. Ett steg i taget…👌🏻I början av året 2020 så började jag en inredningskurs och gjorde en plansch och utvecklade det till en planritning. Fortsätter med min kurs vid sidan av jobbet som sjuksköterska i hemsjukvården. Jag har också en högkänslighet, ångest och oro ibland, försöker visa att livet går upp och ned och att det ibland är okej att inte må bra och att prata (skriva) om det som ibland känns tufft.

Intention: Gör det som får dig må bra! Följ ditt hjärta❤️

Nu är mottot: stanna upp, mjukna och självkärlek💚

I bloggen ger jag råd och visar vackra ting🍓

%d bloggare gillar detta: