Sommarprat☀️🌿

När jag funderade vad min blogg skulle heta så valde jag Emmasvackrating för att jag ville fokusera på inredning och återbruk.

Jag vill inspirera.

Jag lyssnade till Therese Lindgrens sommarprat och hon är en inspiration för mig. Hon är så öppen med sin panikångest, jag har också panikångest eller har haft mer av det senaste året. Jag skakar, spänner mig och blir rädd, nervsystemet går på högvarv. Det är inget farligt men det är jobbigt när tryggheten försvinner och oron kommer, innan visste jag inte vad det var när jag svettades och fick hjärtklappning osv. Jag har fått hjälp och mycket stöd av min familj och vänner.

Jag har lärt mig mer att prata om det som är jobbigt. Min mammas sjukdom Creutzfeldts Jakobs sjukdom och bortgång som nu är 12 år sedan tog hårt på mig och jag ville fly känslorna, idag har jag lärt mig mer om mig själv och att hantera det. Min mormor gick bort nu i år, jag vet att de alltid kommer vara med mig i mitt hjärta❤️

Jag behöver bearbeta det som hänt, trodde jag hade det men 12 år senare så är det fortfarande ett ärr i mig, en tomhet och saknad så klart. Vill ha med mig det fina som de stod för. Jag känner att jag vill skriva om det för att få ur mig en del av känslorna.

Jag behöver meditera och jag blir lugn av naturen och att vara kreativ. Försöker vara i nuet och utmana mina rädslor varje dag. Jag följer glädjen, låter alla känslor vara med och accepterar att det är som det är.

Kanske kan jag inspirera någon annan att följa sina drömmar och prata om det som är svårt och tufft. Vad är din dröm?

Ta hand om er ni som läser detta💕Kram

Strömsberg naturreservat

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand, måla och att dansa. Jag och min kille har två katter, en Ragdoll Maja och en brittisk långhår Måns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ din dröm 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: