💚🌱🪴väntar på grönskan

Second hand fynd. Sån inspirerande människa. Ibland mår jag inte heller så bra och det är ok💚hon skriver om det som är svårt, men att det också är vanligt att inte må bra, du är inte ensam💛
Förstår inte, han har så många ställen o bre ut sig på men ändå så är det gott i det lilla krypinet 💞
Tur jag har mina fina kissekatter 😻😻
Körsbär🌸
Omplanterat Rosenskära idag 🌱

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera till återbruk och hållbarhet. Har gått en inredningskurs där jag lärt mig allt från moodboards till planritning. Jag älskar second hand fynd och jag är intresserad av naturen. Följ min resa mot glädjen och lyckan. Bor med två katter en Ragdoll och en brittisk långhår. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀️ Följ ditt hjärta❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: