KĂ€nslighet som styrka💙

LĂ€ser nu en bok om högkĂ€nslighet som heter ”född sensitiv” och Ă€r skriven av prinsessan MĂ€rtha Louise och Elisabeth Nordeng som jag vill rekommendera.

Har kÀnnt mig överstimulerad pÄ jobbet, kÀnts ibland som att allt Àr mitt fel och suger in andras energier. De skriver om att det har de ocksÄ kÀnnt av, överstimulans och pÄverkan frÄn andra. Men det finns mycket positivt med att vara kÀnslig med ex. kreativitet, Àrlighet, finkÀnslig, lyhörd, inlevelseförmÄga osv..

De berĂ€ttar om saker som jag kĂ€nner igen mig i. Ibland kan jag ocksĂ„ behöva en ”laddstation” och för mig har det alltid varit vattnet, havet, solen och sanden. Det gör mig alltid lugn att lyssna pĂ„ vĂ„gskvalpet.

De pratar om olika övningar och verktyg för att ladda sina batterier, meditation, djur, minska intryck, att befinna sig i miljöer dÀr man fÄr vara som man Àr, dÀr man kÀnner sig som hemma. De tog upp exempel pÄ att det kan kÀnnas som att man spelar handboll i en fotbollsmatch ibland och de skriver om den fula ankungen frÄn HC Andersen, om ankungen som blev till en svan och fick kÀnna sig som en i gÀnget.

SĂ„r mĂ„ste fĂ„ tid att lĂ€ka, ett steg i taget skriver de om. Samma sak för mig; lyssnat pĂ„ Sonja Aldens lĂ„t ”sluta aldrig gĂ„â€ pĂ„ repeat sedan ett Ă„r tillbaka. ”VĂ„ga lita pĂ„ att det kommer leda fram till slut”.

Idag pÄ stranden vid vÄgskvalpet lyssnade jag pÄ podden radiopsykologen och en annan podd kropp och sjÀl, det handlade om att slÀppa det gamla att grÀva ner det.

Lite tips frĂ„n mig att lĂ€sa böcker och lyssna pĂ„ poddar du gillar..đŸ’—â˜€ïžnjut i solen och vĂ„gskvalpet.

Motto: stanna upp, mjukna och ge dig sjĂ€lv kĂ€rlek 💗

Sol och kĂ€rlek 💓/Emma

Publicerad av emmasvackrating

Hej, Vill inspirera genom att skapa. Jag har gĂ„tt en inredningskurs dĂ€r jag lĂ€rt mig allt frĂ„n moodboards till planritning. Jag Ă€lskar second hand, mĂ„la och att dansa. Jag och min kille har tvĂ„ katter, en Ragdoll Maja och en brittisk lĂ„nghĂ„r MĂ„ns. Jag har en kolonilott, kallar den för sollyckan☀ Följ din dröm 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: